Sport, gezondheid en vitaliteit

Begeleiding sport, gezondheid en vitaliteit voor duurzame inzetbaarheid.

Jongeren leren om anderen te leren bewegen. Maar ook anderen stimuleren tot een gezonde levensstijl. Door samen te werken en te sporten, de conditie op peil te houden en te kiezen voor verantwoorde voeding.

Wij zien de relatie tussen sport en voeding en een vitale maatschappij en daar wil HypoVisie Twente graag aan bijdragen. In de sportwereld is op dit moment een groeiende vraag naar professionals: deskundige ondernemers en managers die niet alleen verstand hebben van sport, maar ook van marketing, financiën, beleid, management en organisatie.

Voeding is dagelijkse kost in kranten, tijdschriften, televisie en online media. Vooral in relatie tot gezondheid, overgewicht, sport, nieuwe producten en de kwaliteit daarvan.

HypoVisie Twente begeleidt bedrijven en hun medewerkers om op het gebied van sport, gezondheid, voeding en een gezonde levensstijl hun doelen te realiseren.

Via een intensieve samenwerking met sport – en gezondheidscentra kunnen wij u of uw medewerkers optimaal begeleiden in een traject voor duurzame en betere inzetbaarheid.

Werknemers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf en zijn bepalend voor het succes en gezondheid van de organisatie.

HypoVisie Twente beschikt over verschillende disciplines om dit te kunnen bereiken zoals ‘voedingsbegeleiders, fitness instructeurs, personal trainers, fysiotherapeuten, en een docent weerbaarheid’. Ook bieden we organisaties workshops aan en trainingen om te kunnen werken aan de inzetbaarheid van medewerkers.

Als we inzoomen op vitaliteit hanteren wij de definitie en het model van TNO. In dat model wordt vitaliteit gekenmerkt door mentale veerkracht, motivatie en energie. We richtten binnen ons vitaliteitsprogramma drie modules in om dit te bereiken: voeding, mentale weerbaarheid en sport & activiteiten. Bij HypoVisie Twente ligt de aandacht nu vooral bij het vergroten van de mentale weerbaarheid motivatie en energie. In sommige situaties is het lastig om stress te reduceren, omdat er soms veel van de ‘brainpower’ van medewerkers gevraagd wordt. Maar HypoVisie Twente faciliteert allerlei zaken om mensen mentaal en mentaal en fysiek belastbaarder te maken.

 

Drive your own vitality HypoVisie Twente

Vrijblijvend een afspraak maken
 
 
 

Bel voor een afspraak


(088) 030 04 11

Of E-mail ons


info@hypovisie.com
 

Referenties