Over Hypovisie Twente

“Uw partner voor goed werkgever – en werknemerschap”

 
 

HypoVisie Twente is een dynamisch en innovatief bedrijf waar talentontwikkeling, gezondheid en geluk bij de zoektocht naar werk centraal staan.
De naamgeving HypoVisie is afgeleid van de hypofyse, de hypofyse bevindt zich onder onze hersenen en scheidt hormonen af die van belang zijn voor onze gezondheid en lichaamsprocessen. De metafoor is dat HypoVisie Twente een essentiële rol vervult en een spilfunctie heeft, daar waar het gaat om mens en organisatie dichter bij elkaar te brengen, werknemers optimaal te laten functioneren, of een nieuwe werkomgeving te vinden, of werkzoekenden te begeleiden naar een passende baan. Kortom, HypoVisie Twente is de ‘hypofyse’ voor werkzoekenden, mensen, ondernemingen en bedrijven.

HypoVisie Twente ondersteunt en helpt met het veranderen naar wie u, als individu of organisatie, wilt zijn. Organisaties als ook individuen kunnen meer bereiken dan men aanvankelijk denkt (IJsberg principe). Wij werken intensief samen met 3 grote sport- en gezondheidscentra in Hengelo, Enschede en Losser, onze filosofie is dat gezondheid en geluk centraal staan in de zoektocht naar werk. Door zich verder te ontwikkelen ontdekt men nieuwe competenties bij zichzelf en is het opbloeien ook ten gunste van de privé -en werkomgeving.

Wij helpen organisaties en individuen zich meer proactief op te stellen en de beïnvloeding van hun eigen wereld en doelstellingen te vergroten. Kortom, HypoVisie is de hypofyse voor ondernemingen en bedrijven. Het coördineren en begeleiden van projecten en trajecten behoren ook tot onze dienstverlening.

 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 
 

Missie & Visie

Onze visie met een missie

 

Missie

Mens en organisatie dichter bij elkaar brengen en de drang tot excelleren bij zowel individuen als ondernemingen te stimuleren, om uiteindelijk hun concurrentiepositie en bestaansrecht te bestendigen dan wel te versterken.

HypoVisie Twente ondersteunt en helpt met het veranderen naar wie u, als individu of organisatie, wilt zijn. Organisaties als ook individuen kunnen meer bereiken dan men aanvankelijk denkt (IJsberg principe). Door zich verder te ontwikkelen ontdekt men nieuwe competenties bij zichzelf en is het opbloeien ook ten gunste van de privé -en werkomgeving. Wij helpen organisaties en individuen zich meer proactief op te stellen en de beïnvloeding van hun eigen wereld en doelstellingen te vergroten.

 

Visie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze samenleving een kans hoort te krijgen om actief deel te mogen nemen aan het werkproces. Uitgangspunt hierbij is dat mensen die weer duurzaam aan het werk willen, zowel lichamelijk, emotioneel als sociaal, hun balans en positie hervinden.

HypoVisie Twente wil zich onderscheiden door bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen in de groeiende noodzaak van respectievelijk voortdurende organisatie-aanpassingen en loopbaanzelfsturing. Uit strategisch oogpunt en ter ondersteuning van onze missie, zoeken wij de samenwerking met andere partijen die bijdragen aan onze doelstellingen. Samen zijn we complementair aan elkaar.

 

Het Team

Wie zijn wij?

 

André de Lizer

Directeur


a.delizer@hypovisie.com
06-53132851

Bert Severijns

Manager algemeen en gecertificeerd Jobcoach


b.severijns@hypovisie.com
06-34636243

Jan Kock

Manager logistiek en Sr. trajectbegeleider


j.kock@hypovisie.com
06-12235053

Linda Severijns

Interne bedrijfsvoering en projecten


l.severijns@hypovisie.com
06-52898982

Joke van Geenen

Sr trajectbegeleider


j.vangeenen@hypovisie.com
088-0300 411

Sabina Seckanovic

Secretariaat